Hlavní obsah

Říčany hostily mistrovství ČR v táhlovém hokeji

Novinky, Martin Kučera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 9. prosince se sešli v říčanském hotelu Pratol nejlepší hráči a hráčky táhlového stolního hokeje Chemoplast při OZP mistrovství České republiky.

Foto: BHC Radošovice

Mistrovství ČR v táhlovém hokeji

Článek

Vrcholný turnaj se konal již podesáté, v Říčanech měl ale letos svou premiéru. V hlavním turnaji jednotlivců domácí své zastoupení neměli. V kategorii mužů zvítězil Ladislav Šustáček (SHL Brno), mezi juniory Lukáš Doležal (Black Sharks Most). Také zlato v kategorii žen patří mosteckým díky Karolíně Sládkové (Lejdýs Most).

V turnaji družstev měl pořadatelský tým ambice neskončit poslední - po výhře 2:1 nad 15. ZŠ Most v zápase o konečné sedmé místo je naplnil. Zvítězil tým Black Sharks Most před pražským celkem Seny-oři a Chameleons Pečky.

V doprovodném Poháru OZP byl nejlepší Vojtěch Černý (Černí Zlobři). Pořadí členů BHC Radošovice: 8. Ondřej Hrouda, 10. Petra Mátlová, 12. Vojtěch Mátl a 15. Jakub Fürst.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám