Hlavní obsah

Rally Krkonoše – Cíl Neznámý se hlásí o slovo

Novinky, Pavla Hlavatá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čas letí jako voda, a tak je opět na čase začít připravovat jedenáctou Rally Krkonoše – Cíl Neznámý. Částečně se vrátíme zpátky ke kořenům a zároveň začneme psát novou kapitolu do historie této orientační automobilové soutěže pro širokou veřejnost, kterou jste si tolik oblíbili.

Foto: Pavla Hlavatá

Kvíz před startem je každoroční součástí celkového hodnocení

Článek

Termín soutěže byl s ohledem na časové možnosti organizátorů a partnerů stanoven na 6. října. Zůstává tedy přibližně tam, kde jsme na něj zvyklí. Po dvou letech se zázemím v Safari kempu ZOO Dvůr Králové nad Labem se start vrátí pod Černou horu. Prezentace posádek proběhne opět v Lobby baru Hotelu Omnia v Janských Lázních, zkouška zručnosti spojená se slalomem potom najde své místo na tradiční ploše parkoviště pod lanovkou.

Na stránkách rallykrkonose.cz jsou k dispozici všechny důležité dokumenty, jako je přihláška nebo propozice závodu. Na pravidlech se ale nic zásadního měnit nebude. Soutěž spočívá v tom, absolvovat celou trasu podle jednoduchého šipkového itineráře s co nejmenším počtem trestných bodů. Těm se dvoučlenná posádka vyhne tím, že bude včas v časové kontrole a v cíli a správně splní všechny úkoly a zodpoví záludné otázky.

V pozměněné pořadatelské sestavě se vám budeme snažit nabídnout to nejlepší, co jsme schopni vymyslet, naplánovat a nakonec i zrealizovat. Už teď jsme zvědaví, jak to všechno letos dopadne.

Reklama

Výběr článků

Načítám