Hlavní obsah

První ročník festivalu Vraťák se vydařil

Novinky, Martina Bubnová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobrá hudba, pivo a klobásy. Tak by se dal vystihnout první ročník festivalu Vraťák, který proběhl v sobotu ve Vratislavicích nad Nisou v Kulturním centru 101010.

Foto: Martina Bubnová

První ročník festivalu Vraťák

Článek

Počasí vyšlo na jedničku a účast návštěvníků na hudebním festivalu ve Vratislavicích nad Nisou splnila očekávání, což si chválí zejména pořadatel akce, vratislavické Desítky.

Akce začala odpoledne ve 13 hodin. Na programu bylo vystoupení osmi kapel z Liberecka a Jablonecka. Akci odstartovalo vystoupení kapely Back to Stone. Následovalo dalších sedm, Hush, Tres Udos, Exil 51, Hitfakers, The Scoffers, Těla a Meredith Hunter.

Ze začátku akce bylo návštěvníků pomálu. Začali přibývat až kolem večerních hodin, kdy byl na programu očekávaný koncert liberecké skupiny Těla, který proběhl od půl desáté.

Příjemnou atmosféru festivalu podpořilo dobré pivo a jídlo. Návštěvníci festivalu si mohli pochutnat na klobásách a bramborákách a kromě piva i na nealkoholických nápojích.

„První ročník festivalu se určitě vydařil. Na počet skupin, které na Vraťáku hrály, dorazilo i dost lidí, což jsem možná ani nečekala. Těším se na další ročník a doufám, že účast fanoušků hudebních skupin z Liberecka bude ještě větší,” komentovala jedna z účastněných. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám