Hlavní obsah

Projekt efektivní pomoci po povodni - informace na jednom místě

Novinky, Michael Rada

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Projekt pomoci podnikům postiženým povodněmi, o kterém již od pondělí informujeme, nese pozitivní přínosy. Podle informací zapojených firem již požádalo o pomoc více než 40 subjektů a zájem dále narůstá. Všechny firmy potvrzují, že udělají maximum, aby vyšly vstříc všem zájemcům o pomoc.

Foto: Michael Rada

Vizualizace projektu po povodňové pomoci

Článek

Od pondělí 3. června informuje server www.novinky.cz o nabídce pomoci firmám postiženým povodněmi. S ohledem na požadavky čtenářů zveřejňujeme celkový přehled nabídek.

Podle informací níže uvedených společností narůstá z postižených regionů množství poptávek po všech službách - od suchých dočasných skladových prostor a přepravě, přes vysoušeče a obnovu zasažených papírových i elektronických dat. Nově bylo flexibilně relokováno několik týmů pracovníků a objevily se první dotazy na možnost recyklace vodou zasaženého zboží a materiálu.

V případě, že se nepodařilo váš závod plně ochránit před zásahem povodňovou vlnou, je možné využít níže uvedených služeb společností zapojených do projektu efektivní a komplexní pomoci postiženým firmám. Společnosti je možné kontaktovat buď telefonicky, nebo e-mailem, a zjistit nejaktuálnější situaci a nabídku.

Jednotlivé služby:

SUCHÉ REGIONÁLNÍ SKLADY S VOLNOU KAPACITOU - vhodné pro dočasné uskladnění zboží a materiálu, který zasažený nebyl

Partner: 108 AGENCY, Konopásek Ondřej - Tel. 777 177 386, ondrej.konopasek@108agency.cz, www.108agency.cz

PŘEPRAVNÍ KAPACITY S REGIONÁLNÍ DOSTUPNOSTÍ - vhodné pro převoz výše uvedeného nepoškozeného zboží, případně následně zboží poškozeného

Partner: PRIMA LOGISTICS, Zoubek Jaroslav - Tel. 731 800 088, jaroslav.zoubek@primalogistics.cz, www.primalogistics.cz

PRACOVNÍ SÍLA PRO ODSTRAŇOVÁNÍ ŠKOD NA MÍSTĚ - vhodné pro lokální čištění a případnou přípravu pro znovuuvedení do provozu

Partner: FOXI GROUP, Málek Mojmír, Tel. 608 927773, e-mail: foxigroup@email.cz, www.foxigroup.cz

VYSOUŠENÍ PROSTOR, OBNOVA DOKUMENTŮ A POČÍTAČŮ - vhodné pro eliminaci ztrát způsobených dlouhým vysycháním, či neodbornou manipulací

Partner: BELFOR, Tel. pohotovost -  800 - 235 367, nebo pracoviště Jirny u Prahy 281 960 519, e-mail  petr.hettner@cz.belfor.com, www.belfor.com

RECYKLACE A VÝKUP POŠKOZENÉHO MATERIÁLU A VÝROBKŮ - vhodné pro velkoobjemová poškození skladových a výrobních zásob materiálu, surovin, strojů, komponentů a dalších.

Partner: RECYKLO, Tel. 371 108 280-1, e-mail: recyklo@recyklo.eu, www.recyklo-plzen.cz/

Všechny zúčastněné společnosti věří, že budou moci přispět k urychlené obnově do předpovodňového stavu a výrobní závody a podniky nebudou nuceny ukončit svou činnost z důvodu neschopnosti další fyzické akce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám