Hlavní obsah

Pro velký úspěch se do Křižan vrací one man show Caveman

Novinky, Klára Hrušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte chuť se rozesmát až k slzám? Tak se přijďte podívat 4. července ve 20 hodin do přírodního amfiteátru v Křižanech u Liberce. Legendární představení Caveman zde bude uvedeno v rámci hudebně divadelní akce Křižanské léto.

Foto: Klára Hrušková

Fotografie pořízené při představení Caveman v Křižanech v roce 2015.

Článek

Nabízí se jedinečná možnost zhlédnout tuto neustále beznadějně vyprodanou one man show v přírodním amfiteátru s výhledem na Ještěd v obci Křižany u Liberce. 

Vtipné pojednání o tom, co dělá muže mužem a ženu ženou, o rozdílech mezi námi, o lásce, partnerství a utajených kvalitách obou pohlaví. Humorné přemýšlení o rozdílech mezi muži a ženami, které velmi často vyvolávají různá nedorozumění.

Hra vznikla na motivy Obhajoby jeskynního muže, kterou napsal a uvádí Rob Becker. Rozdíly mezi muži a ženami jsou bezesporu globální a nejspíš i z tohoto důvodu se tato hra těší mimořádné oblibě.

V představení jediného herce se v hlavní roli střídají dva všestranní umělci s velkým talentem - Jan Holík a Jakub Slach, oba absolventi pražské DAMU.

V rámci Křižanského léta toho na diváky čeká mnohem víc.

Program:

4. 7. Caveman – J. Holík/J. Slach

20. 7. Vladimír Mišík & ETC...

3. 8. Vysavač – B. Klepl

10. 8. Ivan Hlas Trio

17. 8. Žlutý pes

24. 8. Vše o mužích – M. Kramár/M.Slaný/F.Blažek

1. 9. Drobečky z perníku – S.Stašová/Č. Gebouský/A. Daňková

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám