Hlavní obsah

Příznivci rally a škodovek mají svůj ples v Klatovech

Novinky, Zdeněk Kolář

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již 5. ročník tradičního rally plesu nejen pro automobilové nadšence chystá na 19. února sdružení Škodateam v Klatovech.

Foto: Roman Schavel - Škodateam Klatovy

Loňský 4. ročník tradičního rally plesu klatovského Škodateamu se vydařil.

Článek

Ples s podtitulem Setkání mistrů se uskuteční v sobotu 19. února v kulturním domě Družba v Klatovech od 19 hodin.

"Nejen, že na plese předáme poháry našim mistrům - vítězům Poháru Škodateamu 2010, ale poháry bude opět předávat profesionál z oboru. A to jeden z nejpovolanějších v ČR vůbec - Václav Pech, vícenásobný mistr rallye v ČR, ve střední a východní Evropě," informoval Roman Schavel, zástupce pořadající agentury Škodateam.

Program plesu bude bohatý -  mj. se na různých scénách se představí tři hudební formace: 3 sestry revival, Jenny & Company Party music band a DJ Tazzy. Roman Schavel zve i na doprovodný program: "Během večera můžete obdivovat krásnou Dívku Škodateamu Karolínu Kovařičovou, zasoutěžit si ve třech soutěžích nebo shlédnout tři taneční vystoupení."

Tombola bude také jako každoročně velmi zajímavá -  Škoda Yeti zapůjčená na víkend zdarma, čtyřkolka a minibike 49 ccm, svezení s Václavem Pechem a dalších více než 600 cen včetně žádaného foto kalendáře s uvedenou Dívkou Škodateamu."

Jak se vydařil loňský ročník můžete shlédnout zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám