Hlavní obsah

Přípravy druhého ročníku úspěšného designérského setkání jsou v plném proudu

Novinky, Kateřina Martykánová

Ve zlínském zámku se ve dnech 28. a 29. listopadu uskuteční přehlídka autorské tvorby mladých designérských talentů. Netradiční setkání se letos představí pod novým názvem Zlín Design Market, který lépe vystihuje podstatu akce. Návštěvníci si na něm mohou nakoupit originální vánoční dárky.

Foto: Zlínský zámek o.p.s.
Článek

Loňský premiérový ročník přilákal svým pestrým programem přes 2500 návštěvníků. Letošní designérské setkání je založeno na obdobné koncepci. Vystavena budou díla začínajících i již známých designérů a značek.

„Akce se uskuteční v předvánočním období, a proto bychom lidem rádi nabídli možnost, zakoupit neotřelé vánoční dárky a zároveň se seznámit se současnou tvorbou nadějných zlínských designérů,“ vysvětluje Miroslava Kupčíková, zástupce organizátora akce. V rámci doprovodného programu proběhnou také workshopy, přednášky, výstavy, komentované prohlídky a nově i atraktivní módní přehlídka.

Akce je součástí projektu Zlín Design, který vznikl pod záštitou obecně prospěšné společnosti Zlínský zámek a jeho cílem je umožnit mladým a nadějným tvůrcům prezentovat a propagovat své designérské originály. Zároveň nabízí prostor renomovaným značkám, které v mnohém inspirují a motivují začínající tvůrce i návštěvníky z řad široké veřejnosti.

Na Zlín Design Market se mohou designéři registrovat až do 18. října prostřednictvím webu www.zlin-design.cz, kde také naleznou podrobnější informace k celému projektu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám