Hlavní obsah

Při běžeckém festivalu objevíte nová místa v Praze

Novinky, Zuzana Kantorová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zažijte tři dny plné běžecké inspirace. Nazujte běžecké boty a objevte v Praze místa, o kterých jste dřív neměli ani tušení. Startuje totiž běžecký festival adidas Recode Running. Pražské ulice ovládne od 4. do 6. dubna.

Foto: archiv Adidas

Článek

Víte, kde je v Praze robot R2D2 nebo Stínadla z Rychlých šípů? Poznejte hlavní město z běžeckých bot.

Spolu s olympioničkou Evou Vrabcovou Nývltovou či nejlepším českým vytrvalcem Jiřím Homoláčem budete běhat, objevovat nová místa a čerpat motivaci na sobotní pražský půlmaraton.

Běhat můžete sami

Objevujte nová místa a podělte se o ně s ostatními. Místo vyfoťte a sdílejte na Instagramu s hashtagy #adidasrunnersprague a #ultraboost. Všechny tipy na originální místa pak najdete v mapě na webu recoderunning.cz. Nejlepší fotky budou oceněny vstupenkami na speciální filmovou projekci.

Běhat můžete i společně

Přijďte si 4. dubna v 18:30 hodin užít speciální výběh s adidas Runners Prague. Poznáte při něm Prahu úplně jinak. Ale pozor. Na výběh je potřebná registrace přes aplikaci Runtastic (v záložce Groups & Communities se přidejte do komunity adidas Runners Prague a zaregistrujte se na událost). Dlouho neváhejte, počet míst je omezený! Více informací najdete na Facebooku.

Najděte motivaci v kině

Běžecká inspirace z celého světa bude v pátek 5. dubna koncentrována do jednoho sálu Kina Atlas.

Těšit se můžete na premiéru běžeckých dokumentů, na speciální běžecké hosty a na spoustu motivace, kterou využijete o den později při pražském půlmaratonu. Vzhledem k omezené kapacitě sálu nelze vstupenky zakoupit, ale můžete je vyhrát v rámci soutěže.

Motivujte ostatní

V sobotu 6. dubna ovládne pražské ulice Sportisimo 1/2Maraton Praha. Pro členy adidas Runners bude nachystán u startu závodu stánek s chill out zónou, občerstvením a službami fyzioterapeuta. Kdo neběží, může podpořit závodníky fanděním z adidas Runners Cheering Zone.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám