Hlavní obsah

Prezidentská kampaň Karla Schwarzenberga začala i v Liberci

Novinky, Martina Rambousková

V listopadu rozjela všechna krajská města prezidentskou kampaň pro Karla Schwarzenberga. Dvoučlenný tým dobrovolníků můžete potkat i v ulicích centra Liberce.

Foto: Martina Rambousková

Tým libereckých dobrovolníků v prezidentské kampani Karla Schwarzenberga

Článek

Dobrovolníky poznáte podle červených beranic, šál v barvách trikolory a červeného deštníku s výrazným nápisem KAREL. "Lidé jsou milí, když jim dáváme letáček, převážná většina reaguje, že je to kandidát s největšími morálními zásadami. Najdou se i tací, kteří nám letáček odmítnou s tím, že pan Schwarzenberg má od nich hlas jistý, ať dáme letáček někomu, kdo ještě není rozhodnutý," informovala dobrovolnice Markéta Navrátilová.

"Měla jsem na dobrovolníky velké štěstí, všichni to jsou studenti a letáčky i ostatní drobné předměty rozdávají s velkým entuziazmem. S potenciálními voliči diskutují podle studijních materiálů, které jim připravil centrální volební tým Karla Schwarzenberga," uvedla Ing. Martina Rambousková, krajská manažerka TOP 09, která má dobrovolníky v Liberci na starosti.

"Věříme, že naše práce bude odměněna dobrým volebním výsledkem pana Schwarzenberga, protože pro nás je to obrovská morální autorita, kterou zároveň vnímáme i jako velký vzor pro ostatní," dodala Ing. Martina Rambousková.

Reklama

Výběr článků

Načítám