Hlavní obsah

Překvapení roku: na autogramiádu VyVolených přišlo v Olomouci přes 500 fanoušků

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se sejde parta pohodových lidí, je o zábavu postaráno. Tím byla svědkem v sobotu 15. února olomoucká Galerie Šantovka, kde nejzajímavější účastníci reality show VyVolení uspořádali vystoupení s autogramiádou. Překvapení bylo veliké. Přišlo více než 500 fanoušků.

Foto: Milan Papežík

Ne, to nejsou Kelly Family. Do Olomouce přijeli VyVolení!

Článek

„Opravdu jsme nečekali takový obrovský zájem, který nás všechny VyVolené mile překvapil, a moc si ho vážíme,” prohlásila Vyvolená Eva Feuereislová, označovaná mnoha médii za "slavomanku", která v jednom z duelů porazila například ostřílenou matadorku Reginu. Ve skutečnosti je to milé a pozorné děvče, které se společně s Jafarem, Nikol, Romanou, Thomasem a Luckou věnovalo více než tři hodiny svým fanouškům.

A byla to opravdu fuška. Takovou trpělivost je nutno patřičně ocenit. Vyvolení byli milí, odpovídali na dotazy fanoušků, fotili se a rozdali stovky podpisů. Nabídku k účinkování dostal i "Král" Vladko, ale odmítl.

Vyvolení na začátku sobotního programu v obchodním centru představili svoje dovednosti. Lucka zabavila přítomné svou "psí show", kterou zvládla na jedničku, silák Jafar zvedl v zubech za opasek mladinkou dobrovolnici z publika a Evě se podařil dobrý skutek formou dražby, kdy vydražila kalendář se svými akty za 1700 Kč. Celá částka byla předána rodičům nemocné Verunky.

Poté program pokračoval již zmíněnou autogramiádou, o kterou byl tak velký zájem, že to evokovalo staré časy podpisových akcí s finalisty SuperStar nebo členy dříve slavných Kelly Family.

„Akcí tohoto typu chystáme víc, chceme se naplno věnovat svým fanouškům a být jim přáteli, normálními lidmi, ne celebritami,” nechala se slyšet VyVolená Eva. A její fanouškovská základna je toho důkazem. VyVolené Nikol a Eva měly bezkonkurenčně nejdelší zástup zájemců o společné foto.

Reklama

Výběr článků

Načítám