Hlavní obsah

Přehlídka dechových hudeb ve Strašově

Novinky, Karel Novotný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další ročník Přehlídky dechových hudeb, v pořadí čtvrtý, se ve Strašově u Přelouče uskuteční v sobotu 3. srpna za účasti kapel Keramičky, Strahovanky, Pernštejnky a moravské Túfaranky ze Šakvic.

Foto: Karel Novotný

DH Pernštejnka

Článek

Dechová hudba Pernštejnka pořádá mnoho hudebních pořadů pro své příznivce a posluchače, a protože získala pomoc ve spolupořadatelství obce Strašov u Přelouče, kde je překrásný přírodní areál uprostřed obce, s možností parkování, využila této pomoci k pořádání zmíněného hudebního festivalu. Ten se zde uskuteční v sobotu 3. srpna od 14.00 hodin.

Tradiční moderátorka akcí Pernštejnky, oblíbená recitátorka, zpěvačka, herečka Jana Trojanová, přivede na pódium postupně čtyři kapely: Keramičku z Tábora s kapelníkem a tenoristou Petrem Kolářem, Strahovanku z Prahy s kapelníkem a trumpetistou Františkem Adámkem, pořádající Pernštejnku s kapelníkem a klarinetistou Vladimírem Černým a moravskou perlu Túfaranku ze Šakvic s kapelníkem a tenoristou Janem Bílkem.

Vstupenky budou v předprodeji za 200 Kč, na místě pak za 250 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám