Hlavní obsah

Předvánoční prodejní festival designSUPERMARKET

Novinky, Šárka Poláčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oslovuje-li vás moderní design, tak právě pro vás je již počtvrté připraven prodejní festival designSUPERMARKET. Konat se bude od čtvrtka 9. do neděle 12. prosince v prostorách funkcionalistického paláce bývalého obchodního domu Perla v Perlové ulici v Praze.

Článek

Organizátoři z občanského sdružení tai.lab, za kterým se skrývají studenti a absolventi Vysoké školy uměleckoprůmyslové v Praze, si pro návštěvníky připravili zajímavou podívanou.

Na ploše 1500 metrů čtverečních se představí 45 designérů nabízejících výrobky z porcelánu, skla nebo oděvy a šperky. Konkrétně se můžete těšit na VOHOZ navrhující originální potisky na oblečení a doplňky, značku SUUS s jejich stylově čistým dámským oblečením.

Milovníci kabelek ocení Playbag tvořící kvalitní tašky z nejmodernějších materiálů, které kombinují s materiálem recyklovaným. Za zmínku jistě stojí Najs, kteří se věnují grafickému designu, navrhování nábytku a interiérů nebo Eliška Lhotská (elineska) s moderními šperky vyrobenými převážně z plexiskla.

A určitě si nenechte ujít módní značku CHI-CHI, která spojuje sportovní a elegantní módu netradičními střihy a tvoří tak nápaditou městskou módu. Součástí festivalu bude i Minimarket představující designéry na které se v hlavní sekci nedostalo.

Organizátoři mysleli i na maminky s dětmi. Pro ty je připraven prostor na zaparkování kočárků u kavárny nabízející i bio-občerstení.

Vstupné na celou dobu konání festivalu vás vyjde na 120 Kč a pro studenty je za 90 Kč. Součástí vstupného je i vstup do prostorů v podzemí Perly, kde se nachází nově otevřený klub Jazz Republic. Otevírací doba je ve čtvrtek a pátek od 12 do 21 hodin, v sobotu a neděli od 10 do 21 hodin. Více informací naleznete na stánkách festivalu zde.

Reklama

Výběr článků

Načítám