Hlavní obsah

Přednášky i slevy přinese Den otevřených dveří v ostravském Očním centru AGEL

Novinky, Lucie Drahošová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdarma si nechat změřit oční tlak a dioptrie v očích, vyčistit brýle a poslechnout si zajímavé přednášky, nebo využít OCT vyšetření za zvýhodněnou cenu mohou zájemci v Očním centru AGEL v Ostravě. Ve středu 10. října zde proběhne Den otevřených dveří určený pro zájemce všech věkových kategorií.

Foto: Lucie Drahošová
Článek

„Lidé se mohou podívat, jak to u nás vypadá. Během programu nebo při neformálním povídání s našimi odborníky se mohou zeptat na to, co je zajímá či trápí a dozvědí se i nejnovější poznatky týkající se oční problematiky,“ informovala Ing. Monika Durníková, obchodní manažerka Očního centra AGEL, s tím, že jde o jedinečnou možnost setkat se tváří v tvář se zdejším odborným personálem.

Prohlídka ambulantní i operační části Očního centra AGEL je naplánována v čase od 14 do 18 hodin v budově B ve Vítkovické nemocnici v Ostravě a chybět nebude ani informační osvěta. Lékaři si totiž připravili pro veřejnost sérii přednášek.

Ve 14 hodin bude pro zájemce připravena přednáška na téma Operace šedého zákalu, ve 14:30 téma Biologická léčba, v 15 hodin Drobné a plastické operace, v 15:30 Syndrom suchého oka a v 16 hodin Důležitost prevence, OCT vyšetření a měření nitroočního tlaku.

Ti, kteří přijdou na Den otevřených dveří později, se pak mohou zúčastnit druhého kola přednášek, kdy bude opět na programu v 16:30 téma Operace šedého zákalu, v 17 hodin Drobné a plastické operace a v 17:30 Syndrom suchého oka. K přednáškám bude připraveno i drobné občerstvení.

Návštěvníci Dne otevřených dveří mohou navštívit také poradnu očního, nechat se vyšetřit u optometristy, anebo si nechat zdarma vyčistit brýle ultrazvukem v optice Očního centra AGEL, kde budou připraveny i akční nabídky a slevy právě pro tento den.

Oční centrum AGEL ročně ošetří 27 000 klientů a provede na tři tisíce operací. Specializuje se na refrakční operace a chirurgii předního segmentu oka, zejména operace šedého zákalu. Kromě operační péče poskytuje komplexní diagnostickou péči na úrovni současných poznatků medicíny, diagnostiku a farmakologickou léčbu zeleného zákalu a onemocnění sítnice. 

Hlavní pracoviště Očního centra AGEL se nachází v areálu Vítkovické nemocnice v Ostravě, samostatné ambulance má ale Oční centrum AGEL také ve Vítkově. Součástí očního centra jsou i dvě optiky, které lze nalézt jak v areálu Vítkovické nemocnice, v budově B, tak i v centru města Ostravy na Hornické poliklinice. Na vyšetření a zákroky je možné se objednat přímo na recepci v Očním centru AGEL v Ostravě-Vítkovicích, anebo na telefonu 595 633 342 či 595 633 344.

Reklama

Výběr článků

Načítám