Hlavní obsah

Pražští hokejbalisté změří síly s týmy z Jindřichova Hradce a Vlašimi

Novinky, Tomáš Smutek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budou pražští hokejbalisté stále v čele Tipgames extraligy i po následujícím víkendu? Čekají je utkání s Jindřichovým Hradcem a Vlašimí.

Foto: Tomáš Smutek

Ve žlutých dresech hráči HC Kert Park Praha

Článek

Pražský hokejbalový tým HC Kert Park Praha se ve své aréně naposledy ukázal divákům na konci září.  V nadcházejícím víkendu se pražští fanoušci mají opět na co těšit. Do Prahy přicestují hokejbalové celky z Jindřichova Hradce a Vlašimi. www.hokejbal.cz

Tým TJ HBC Olymp Jindřichův Hradec je letošním nováčkem soutěže. V dosavadních šesti odehraných kolech sebral soupeřům pět bodů a drží se na desátém místě tabulky. Zajímavostí a lákadlem pro fanoušky tohoto utkání může být fakt, že jihočeský celek dokázal urvat body loňskému mistrovi ČR (Kladnu) a vicemistrovi ČR (Ústí nad Labem).

Družstvo HBT Vlašim je zkušeným matadorem extraligové soutěže. V současné době okupuje osmou pozici tabulky se sedmibodovým ziskem. Tahounem týmu je Libor Topolánek, mistr světa. Do Vlašimi přestoupil z Kladna, se kterým vybojoval v loňském ročníku titul mistra ČR.

Trenér HC Kert Park Praha Rostislav Kurfürst uvedl, že čeká těžká utkání, ale svým hráčům věří. „Na jedné straně se budeme muset vypořádat s nováčkovskou bojovností a elánem celku z Jindřichova Hradce a na druhé straně se střetneme s obrovskou zkušeností a pracovitostí u vlašimských hráčů."

Hokejbalové hřiště je divácky jednoduše dostupné, nachází se na Praze 13, nedaleko stanice metra trasy B, Lužiny, v ulici Kolovečská, v areálu ZŠ Brdičkova. Přesné údaje k hřišti naleznete na odkazu http://kert-park.cz/hriste/.  Utkání s TJ HBC Olymp Jindřichův Hradec se hraje v sobotu 8. října od 17.00 hodin. V neděli 9. října od 11.00 hodin se odehraje utkání s HBT Vlašim.    

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám