Hlavní obsah

Pozor na zloděje jízdních kol, varuje karvinská policie

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V průběhu posledního měsíce karvinská policie šetří několik krádeží jízdních kol v blízkosti nákupního centra v Karviné-Fryštátě. Cyklisté si jízdní kola uzamknou k venkovním stojanům a odcházejí v domnění, že toto zabezpečení je dostačující.

Foto: PČR Karviná

Pravděpodobný pachatel u karvinského nákupního centra

Článek

Neznámý zloděj pravděpodobně za pomoci štípacích kleští zámek u kola přeštípne a kolo ukrade. Ke krádeži si přitom zloděj, nebo zloději vybírají kvalitní kola, která jsou dobře vybavená.

"Do současné doby víme o nejméně šesti takto odcizených kolech," sdělila k případu por. Mgr. Zlatuše Viačková, tisková mluvčí Policie ČR v Karviné.

Policisté získali záběry z průmyslové kamery, kde je zachycen muž, který se uvedeným způsobem pokusil jízdní kolo odcizit. Pravděpodobný pachatel má na rukou charakteristiké tetování, které by ho mohlo pomoci identifikovat.

Policisté žádají občany, kteří muže z průmyslové kamery znají, aby informace zavolali na telefonní číslo 974 734 651, případně aby tuto skutečnost ohlásili na tísňovou linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám