Hlavní obsah

Potěšte blízké vánočním dárkem ze ZOO Ostrava

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevíte, co nadělit svým blízkým pod stromeček? Mají-li rádi zvířata, mohla by vám při výběru pomoci vánoční nabídka ZOO Ostrava.

Foto: ZOO Ostrava

V rámci vánočního dárku se v Ostravě můžete pomazlit i s místním miláčkem, sloní slečnou Rashmi.

Článek

„Jednou z možností je pro své blízké symbolicky adoptovat zvíře z naší zahrady. K dispozici jsou třeba sloní samička Rashmi, panda Namche, vydra Václavka, šimpanzí slečna Bambari a řada dalších,“ uvedla mluvčí zahrady Šárka Kalousková.

Adopcí přispějete na jejich krmení nebo zlepšení životních podmínek. Adoptovat můžete jakékoliv zvíře již od částky 500 Kč na rok. „Obdarovaný od nás získá děkovný list a obrázek „svého“ zvířete,“ připomněla mluvčí.

Pokud někoho z vašich blízkých zajímá práce v zoologické zahradě, může se díky dárku na jeden den stát ošetřovatelem. Vybrat si může hned ze tří skupin zvířat.

„Ti nebojácní se mohou postarat o velké šelmy, jako jsou lvi, tygři a levharti. Na jiné čekají afričtí kopytníci, antilopy, zebry a žirafy. Třetí skupinou jsou sloni,“ upozornila Kalousková s tím, obdarovaný se o svých svěřencích dozví díky celodennímu pobytu v zázemí pavilonu opravdu všechno.

Reklama

Výběr článků

Načítám