Hlavní obsah

Pohádkové Staré Hrady mají otevřeno o jarních prázdninách

Novinky, Ivana Kvasnicová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bohatou zábavu pro děti i dospělé připravil hrad a zámek Staré hrady i o jarních prázdninách v únoru a v březnu (ve středu, čtvrtek, pátek, sobotu a neděli). Dračí prohlídky zpestří pohádkové prohlídky Hradu a zámku s Dračí královskou komnatou, Zámeckého pohádkového sklepení a Hradní pohádkové půdy.

Foto: Staré hrady
Článek

Navštívit můžete tři prohlídkové okruhy - Hrad a zámek s Dračí královskou komnatou, Zámecké pohádkové sklepení a Hradní pohádkovou půdu, kde se na návštěvníky těší na tři sta padesát draků a dráčků, obrů, vodníků, skřítků, kouzelných víl, umouněných čertů a čertenic, čarodějnic, kouzlobabek a dalších prapodivných pohádkových bytostí. 

Dračí pohádkové prohlídky

O jarních prázdninách princezna, rytíř, čaroděj nebo čarodějnice provedou zájemce i dračími pohádkovými okruhy. Na hradě a v pohádkovém sklepení se usídlili draci skalní, ohniví, vodní, lesní, noční, bahenní, píseční, sněžní, hromoví, zlatí, teplomilní, sklepní, smaragdoví a mnoho dalších pohádkových bytostí z pohádek čaroděje Archibalda I.

Jarní prázdniny 

V průběhu jarních prázdnin v únoru i v březnu je otevřeno již ve středu, čtvrtek, pátek, sobotu a neděli od 10. do 17. hod. Poté až do dubna v sobotu, neděli, o prázdninách a o svátcích vždy od 10 do 17 hodin.          

Reklama

Výběr článků

Načítám