Hlavní obsah

Podnikavé ženy zvou na jarmark na nádvoří zlínského zámku

Novinky, Blanka Kovandová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dámský zámecký jarmark - tak se jmenuje akce naplánovaná na pondělní odpoledne do prostor nádvoří zlínského zámku. A bude to jarmark poněkud neobvyklý, protože ve stáncích budou prodávat ženy, které si splnily sen díky Asistenčnímu centru pro podporu podnikání žen při Krajské hospodářské komoře.

Foto: Archív MJVM

Na zámku je po odchodu muzea a galerie do nových prostor zatím trochu prázdno. Jarmark zve veřejnost aspoň na nádvoří.

Článek

Nádvoří zlínského zámku oživí Dámský zámecký jarmark 2. prosince v čase od 16 do 19 hodin. Akce představí široké veřejnosti ženy, které našly odvahu a zrealizovaly svůj podnikatelský záměr právě s podporou Asistenčního centra pro podporu podnikání žen.

Asistenční centrum pomáhá již více než 7 let ženám začít podnikat. S jeho pomocí zahájilo za tuto dobu podnikání přes 100 žen. „Jsme velmi rádi, že ženám můžeme pomáhat v plnění jejich podnikatelských snů a také proto jsme se rozhodli, že uspořádáme předvánoční jarmark. V rámci jarmarku své výrobky nabídnou kreativní dámy, které centrum navštěvují,” sdělila ředitelka OS KHK Radka Hašková.

Návštěvníci jarmarku se mohou těšit na dekorační věnce, dřevěné či skleněné výrobky, textilní dekorace se slováckými motivy, šité hračky, ručně vyráběná přání, regionální potraviny, dětská pískací trička, šperky, keramiku a mnoho dalšího. Zajištěno bude občerstvení i program pro děti.

Reklama

Výběr článků

Načítám