Hlavní obsah

Podnikatelský klub: příležitost pro rozvoj vědomostí

Novinky, Radim Kašpar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že jsou podnikatelské kluby jen pro bohaté a velké firmy? Že jde jen o spolek snobů bez účelu? Nesmysl. Den otevřených dveří klubu Business for Breakfast Vám tento mýtus vyvrátí. Nejen manažeři a podnikatelé, ale i drobní živnostníci mohou rozvíjet své vědomosti a podnikání. Zváni jsou všichni.

Foto: Radim Kašpar

Pozvánka

Článek

Již 13. prosince se v olomouckém hotelu Hesperia uskuteční od 7 do 9 hodin v pořadí druhý Den otevřených dveří podnikatelského klubu Business for Breakfast v Olomouci.

Pracovní snídaně je ideální příležitostí pro rozvoj podnikání a tento koncept dobývá nejen Olomouc. Na snídaních jde především o sdílení informací, referencí, poskytování kontaktů a doporučení v oblasti podnikání a obchodu. BforB je příležitost pro každého podnikatele, majitele firmy, profesionála, živnostníka vybudovat si nový obchodní kanál, prostřednictvím kterého může rozvíjet svoji firmu způsobem, který právě potřebuje a napojit se do bohatého zdroje informací a zkušeností z jiných oborů.

Na účastníky čeká spoustu zajímavých informací a také hostů. Jak přibližuje oblastní ředitel pro Olomouc a Zlín Mgr. Kamil Komenda, MBA: "Na minulé akci jsme měli možnost přivítat primátora statutárního města Olomouce Martina Novotného. Tentokrát nás svou návštěvou poctí předseda představenstva okresní hospodářské komory Olomouc Ing. Mgr. Tomáš Sýkora." Právě BforB navazuje užší spolupráci s hospodářskou komorou a připravuje společně s aktivními členy zajímavé aktivity, jakou byl například seminář Nové trendy pro úspěšné podnikání, který se uskutečnil 27. listopadu. 

Pro všechny účastníky Dne otevřených akcí je připraveno měsíční členství v BforB zdarma a také další zajímavé bonusy od současných členů klubu.

Více informací o všech výhodách pravidelných podnikatelských snídaní najdete na webu.  

Reklama

Výběr článků

Načítám