Hlavní obsah

Po natočení duetu s Kathy Kelly vypouští Norbert Peticzky do éteru také nový klip

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společný duet Miracles nahráli Kathy Kelly a Norbert Peticzky v polovině září v pražském studiu. Jeho premiéra zazněla na koncertě v Ostravě, kde duet sklidil nevídané ovace.

Foto: Milan Papežík

Norbert a Kathy Kelly v Ostravě 26.9.2015

Článek

Po natočení společného duetu musela zákonitě přijít premiéra. Zpěvák Norbert Peticzký hostoval v sobotu na koncertě Kathy Kelly v Ostravě, kde se oba umělci vrátili do starých časů hudební legendy Kelly Family a zazpívali velký počet starých Kelly songů. Jelikož Kathy má ve svém repertoáru především gospelové písně a operu, pro publikum to bylo velké překvapení a všichni odcházeli z koncertu nadšeni.

Nejočekávanější byla premiéra nového duetu Miracles, ke kterému se v Ostravě točilo několi záběrů do nového klipu (lyric videa).

„Song má tendenci stát se hitem. Je tak procítěný, zarývá se mi pod kůži a měla jsem oči plné slz, když jsem tento duet poprvé uslyšela,” říká jedna z fanynek.

Kathy Kelly má však i své věrné mužské fanoušky, a tak vznikla při koncertě jedna malá přátelská šarvátka, když český fanoušek David vyznal Kathy lásku, načež Kathyin polský fanoušek Kamil vyzval Davida k bitvě. Pánové vše samozřejmě brali s humorem. Je to až k nevíře, jak si polští Kelly fanoušci užívají českých akcí a vždy se skvěle baví.

„Máme Česko a Čechy opravdu moc rádi, sice se zde někdy necítíme vítáni, ale máme v Česku spoustu přátel a ti jsou hlavním důvodem, proč sem jezdíme,” prohlásila jedna polská fanynka z Katowic.

Klip k písni Miracles byl díky týmu schopných lidí vydán již pouhý den po ostravském koncertu.

Reklama

Výběr článků

Načítám