Hlavní obsah

Plejáda českých a slovenských gratulantů, taková byla oslava narozenin Radia Čas

Novinky, Petra Černobilová

Hudební událost letošního podzimu je za námi. Na Megakoncert pro všechny bezva lidi, na kterém Radio Čas oslavilo 14. narozeniny, dorazilo několik tisíc gratulantů včele s hvězdami české a slovenské scény. Program opět nabídl jedinečný hudební zážitek.

Foto: www.casradio.cz
Článek

„Letos byl koncert skvělý, skvěle obsazený. Povedlo se a těším se zase za rok,“ napsala na Facebook Radia Čas posluchačka Mirka. Také Laďka si nemůže koncert vynachválit: „ Koncert byl úžasný. Nejlepší byli Mandrage, Miro Žbirka a No Name, prostě super!“  

Několikahodinový maratón české a slovenské muziky se konal v sobotu 17. listopadu v ostravské ČEZ Aréně a začal úderem 17. hodiny, kdy se na pódiu objevily víly. Svými akrobatickými kousky oficiálně zahájily oslavu 14. narozenin rádia. Poté zaplněnou ČEZ Arénu přivítali moderátoři Radia Čas a uvedli hned prvního hosta – Petru Janů. Ta vystřihla své největší hity, například Říkej mi, Už nejsem volná apod. a publikum roztančila a rozloučila se písní To máme mládež.

Petru Janů na pódiu vystřídali Mandrage, kteří to pořádně rozjeli. Asi největší potlesk sklidili se svým hitem Šrouby a matice. Zazpívali ale i další dobře známé hity, které si s nimi v hale snad každý zpíval, a to Františkovy Lázně anebo Hledá se žena.

Letošním gratulantem byl i Miro Žbirka, který opět potvrdil, že je charismatickým a výborným hudebníkem. Rozezpíval celou halu a nakonec i dvakrát přidával.

Na pódiu zazpívala i Lenka Filipová. Vystřihla mimo jiné i písničku Za všechno může čas a následoval Pavol Habera, který vystoupil se členy skupiny Team exkluzivně na Megakoncertu pro všechny bezva lidi. 

Několikahodinový hudební maratón českých a slovenských hvězd šel do finále. Postarala se o něj skupina, kterou si posluchači Radia Čas na webových stránkách vybrali sami. Na pódiu se objevili No Name, kteří publikum rozdováděli, vyhecovali a potvrdili, že jsou šoumeni a s lidmi rádi komunikují. 

Celým večer provázeli moderátoři Radia Čas společně s Lukášem Pavláskem.

„Děkujeme všem našim posluchačům, ať už v hale anebo doma u rádií, kteří s námi narozeniny Radia Čas oslavili. Megakoncert se už stal tradicí, která k podzimu prostě patří. Mezi lidmi je o koncert stále velký zájem a každoročně je vyprodáno. V době, kdy stojí koncerty jediného vystupujícího několik set korun, je náš Megakoncert akcí, kterou si můžou dovolit celé rodiny bez újmy rozpočtu," řekl programový ředitel rádia Michal Pistolas.

Megakoncert pro všechny bezva lidi se bude konat i v Brně a Zlíně. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám