Hlavní obsah

Petr Vágner: Nejvíc se těším na zápas Pudilové

Novinky, Jitka Doubravová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pátečním GCF 34 Back in the Fight 5 bude provázet známý herec i moderátor Petr Vágner. Před blížícím se galavečerem MMA jsme ho trochu vyzpovídali.

Foto: Jitka Doubravová
Článek

Petře, jak se těšíš do Příbrami?

Musím přiznat, že se těším moc. Na loňském GCF Back in the Fight 4 diváci vytvořili neskutečnou atmosféru ve vyprodané hale a doufám, že letos to bude podobné.

Co od GCF34 Back in the Fight 5 čekáš?

Opět spoustu lidí. Možná by mu slušela i větší hala. Stále se potvrzuje, že českému MMA se daří a máme tady spoustu skvělých zápasníků. Třeba takový Viktor Pešta, jediný český zástupce v UFC, nebo Jiří „Denisa“ Procházka, který si získal organizátory japonského Rizzinu a já pevně doufám, že se podobný úspěch podaří i Lucii Pudilové, kterou čeká zápas s Maďarkou Melindou Fábián o mistrovský pás. Pás, který dostane historicky první šampionka v MMA u nás.

Na který zápas jsi nejvíce zvědavý?

Hlavně se těším na fight Lucie Pudilové, která o sobě dává znát i za hranicemi naší republiky.

Jak moc tě moderování MMA baví?

Je to úplně něco jiného, než klasické moderování akcí. Musíte znát pravidla, zápasníky, sledovat dění kolem. Není to jenom o tom jít do oktagonu a vyhlásit, kdo přijde. Člověk je tady více pod tlakem, jak ze strany zápasníků, tak i fanoušků. Nedávno jsem moderoval galavečer MMA, kde několikrát za večer vypadl proud. I s takovými věcmi si člověk musí poradit.

Nechtěl bys někdy zkusit sám zápasit v oktagonu?

Na zápas MMA bych asi neměl, ale nad fightem v K1 jsem už přemýšlel. Trénuji už několik let v pražském Lanna Gymu pod vedením Marka Lončáka, a tak jsme si řekli, co to nezkusit. Jenže pak jsem měl nehodu na motorce, rekonvalescence trvala dlouho, potom přišlo zase zranění na tréninku. Takže to zatím nechávám otevřené. Doufám, že do padesáti to stihnu.

Natáčíš, dabuješ, moderuješ, jak to všechno stíháš?

Někdy horko těžko, občas mám pocit, že den má více jak 24 hodin. Loni v létě a na podzim jsem ještě hodně natáčel seriál i na Slovensku, a abych to stíhal, musel jsem přesuny řešit dokonce i soukromým letadlem. Teď je to naštěstí klidnější.

Na moderátora Petra Vágnera a všechny zápasníky se můžete těšit již zítra, od 19 hodin, v příbramské sportovní hale.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám