Hlavní obsah

Ostravský klub Stará Aréna na květen sezval celý zástup hudebníků

Novinky, Jakub Labor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nezávislý prostor v centru Ostravy pro umění, vzdělání i zábavu - to je Stará Aréna, kterou v měsíci květnu navštíví plná řádka kapel, hudebních uskupení či jednotlivých interpretů.

Foto: Jakub Labor

Návštěvníci ve Staré Aréně

Článek

Bohatá dramaturgie klubu Stará Aréna si kromě tradičních akcí připravila na květen hned celý zástup hudebníků.

V pátek 3. května se na prknech sálu představilo melancholické duo CALM SEASON, které plnému sálu a poprvé v Ostravě přiblížilo pocit klidu, melancholie, ale také napětí. 

V neděli 5. května se účinkujícím mohl stát každý z nás. Tradiční jamové neděle ve Staré Aréně se již po pár měsících plně etablovaly na scéně klubu. 

V sobotu 11. května se představí akustické duo FREDERICO, ladící své předělávky písní do osobitého blues - rockového hávu se špetkou jazzu a lžičkou reggae. Ostravský underground alternativní hudební scény. Koncert začne ve 20 hodin.

Rockově alternativní večer si ve čtvrtek 23. května od 20 hodin můžeme vychutnat ve společnosti hudebního uskupení SONIC HALO.

Na 26. května připadla neděle a ve Staré na tento den připadl opět STARÝ JAM. Máte chuť si zajamovat? Máme bicí a nějaké komba. Vezměte plný futrál a dorazte před 18 hodinou do Staré.

Finská zpěvačka LUCIE NIEMELÄ hraje a zpívá vlastní písničky pro lidi a o lidech a pro další živé organismy. Lucie žije ve Finsku, ale pochází ze staré Orlové, kde vystudovala gymnázium. K jaké hudbě přičichla v zahraničí, si můžete na vlastní uši zjistit ve středu 29. května od 20 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám