Hlavní obsah

Ostravský butique Laskara hostil autorskou přehlídku Hany Sedláčkové

Novinky, Vojtěch Šenkýř

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 15. května ožil ostravský butik Laskara v módním stylu. Společenský podvečer představil přední českou návrhářku Hanu Sedláčkovou, která se módnímu designu věnuje již od roku 1990.

Foto: foto: Filip Pokorný

Vojtěch Šenkýř v modelu Hany Sedláčkové

Článek

K významným klientům patří mimo jiné Leoš Mareš a jeho pověstné kožichy a mnoho dalších osobností. Nejen dámy tak měly opět jednou velkou příležitost "hodit se pořádně do gala".

Návštěvníci měli možnost ochutnat kvalitní zahraniční vína, dámy se mohly nechat profesionálně nalíčit vizážistkami a zkusit si modely, které byly ihned k zakoupení, či si zkusit jedny z dražších šperků značky Christian Lay, nebo si vylosovat permanentku do fitness studia.

Přehlídka byla zaměřena na všechny věkové kategorie, aby i "prostá česká žena středního věku mohla být dámou". Předváděny byly nejen módní kousky, ale i každodenní oblečení. Vrcholem akce byly pánské modely Hany Sedláčkové, které prezentoval zpěvák Vojtěch Šenkýř.

Podtrženo sečteno, akce vyšla na jedničku - brzy se proto bude opakovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám