Hlavní obsah

Organizátoři Plesu jako Brno hlásí rekordní zájem o lístky

Novinky, Marek Novák

Nečekaný úspěch provázelo zahájení prodeje vstupenek na čtvrtý ročník brněnské akce Ples jako Brno. Ta se letos bude konat 17. ledna. Pořadatelé akce mají letos smělé plány.

Foto: archiv Ples jako Brno

Příprava květinové výzdoby během loňského ročníku.

Článek

„Chceme připravit nejlepší ples v celé zemi. Jinými slovy, mít luxusnější catering a propracovanější program než má například pražský Ples v Opeře. Sázíme především na netradiční pojetí programu,“ uvedl Bedřich Snášel, jeden z organizátorů plesu.

Po čtrnácti dnech prodeje organizátoři oznámili, že zbývá již pouze čtvrtina lístků, a to překvapivě těch levnějších. „Nejlevnější vstupné je letos dražší než minule, vyjde na 4780 korun. Přesto byl největší zájem o vstupenky téměř dvakrát dražší, prodána jsou i všechna exkluzivní místa za 120 tisíc korun,“ prozradil Snášel.

Vlastní obsluha a limuzína

Nejlevnější vstupenky zahrnují kromě welcome drinku také několikachodové menu, neomezené množství nápojů, míchaný koktejl a kytice. „Dražší vstupné zahrnuje navíc kupříkladu lepší místa k sezení, láhev šampaňského, osobní číšníky či odvoz limuzínou,“ vysvětlil Tomáš Pakosta, který má na starosti produkci plesu.

„Z minulého ročníku jsem byla tak nadšená, že jsem se letos stala patronkou akce. A to nejsem zrovna plesový typ. Byl to opravdu mimořádný zážitek,“ vzpomíná herečka Simona Stašová, která již potvrdila účast. „Minulý rok jsem si tam povídala s milých chlapíkem. Říkal, že je velmi slavný a já se tomu velmi nahlas smála. Pak jsem se dozvěděla, že to byl slavný jazzman Rudy Linka,“ líčí Stašová.

Moderují Pavlásek s Poláškem

Vysoký zájem o lístky je podle organizátorů důkazem toho, že se minulý ročník povedl. „Kvalitu chceme nejen dodržet, ale i překonat. Připravujeme proto několik překvapení, která ale zatím nemůžeme prozrazovat,“ uvedl Pakosta. Celou akci budou moderovat komici Lukáš Pavlásek a Josef Polášek, vystoupit se chystá britská zpěvačka Nicol Lawrence a Big Band Felixe Slováčka.

„Dále je připravena série vystoupení v podání tanečních skupin a netradičních kapel. A to nejen na pódiu, program se odehrává na různých místech sálu. Je do něj dokonce zapojena i obsluha,“ dodal Pakosta. Stejně jako minulý rok, i tentokrát bude podle Pakosty možné v tombole vyhrát osobní automobil. Ples se bude opět odehrávat v prostorách Richard Adam Gallery. Ples má mít opět i charitativní část, během které se budou dražit i umělecká díla.

Brněnská plesová sezóna bude letos o poznání útlejší než minulý rok, kdy kromě Plesu jako Brno byl v nabídce i Ples v Opeře a Tradiční ples. Zatímco Tradiční ples se letos konat definitivně nebude, u Plesu v Opeře zatím pořadatelé konání nepotvrdili. „Když bude, tak určitě ne v lednu. Ještě stále vyjednáváme,“ uvedl produkční Plesu v Opeře Petr Steinbock.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám