Hlavní obsah

Organizátoři festivalu UNITED chystají online projekt

Novinky, Lukáš Pokorný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Organizátoři festivalu UNITED oznámili změny týkající se letošního ročníku. V souvislosti s pandemií koronaviru UNITED neproběhne tak, jak byli návštěvníci v předchozích letech zvyklí. Akce, která se konala v centru města Vsetín, je zrušena. Namísto ní je připravován nový projekt UNITED online.

Foto: Festival UNITED, oficiální foto

Kapela Adonai - hudební host projektu UNITED online.

Článek

Komponovaný program, který proběhne od pátku 21. do soboty 22. srpna, bude přenášen televizní stanicí TV NOE a dalšími platformami. Jeho součástí jsou koncerty, semináře, talk show Face2face a další. Mezi kapely, které přislíbily svou účast, patří formace Adonai, Lámačské chvály, Lévi a Timothy.

„UNITED online můžete sledovat se svou mládeží, farností, sborem nebo dokonce uspořádat větší akci, na kterou pozvete více lidí. Tak vlastně budete mít svůj UNITED ve svém městě. K tomu připravujeme interaktivní propojení s diváky,” uvádějí organizátoři.

Vstupenky na letošní ročník zakoupené v předprodeji jsou automaticky převedeny na nadcházející. Ten je plánován od 19. do 21. srpna 2021. Je možné také zažádat o vrácení vstupného.

UNITED je křesťanský open-air festival s dramaturgicky různorodým programem. Ten kromě hudebních vystoupení zahrnuje semináře, workshopy, službu modliteb a duchovního poradenství, divadlo, film, dětskou scénu a sporty.

Aktuality a další informace ohledně příprav jsou zveřejňovány na internetových stránkách www.festivalunited.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám