Hlavní obsah

Opavu čeká pravá rocková grilovačka

Novinky, Petra Černobilová

Opavu čeká pořádná dávka rockové muziky. V sobotu 25. července se na letišti v Opavě-Kylešovicích bude konat festival Radia Čas Rock Šatlava Rock na grilu, který je zároveň oslavou jeho 4. narozenin. Vystoupí takové hvězdy jako Tublatanka, Traktor nebo Progres 2.

Foto: Radio Čas Rock
Článek

„O akci je každoročně velký zájem a lístky v předprodeji mizí i letos velkou rychlostí. Ti, kteří ten svůj ještě nemají, najdou seznam předprodejů webu casrock.cz. Lístky stojí 99 Kč, na místě pak budou za 199 Kč,” řekl výkonný ředitel rádia Roman Jeřábek.

Festival se v letošním roce po úspěšných předešlých ročnících stěhuje do většího. Nebude se konat v areálu U Chovatelů, který už svou kapacitou nedostačoval zájmu návštevníků, ale o kousek dál mezi Opavou a Chválikovicemi na tzv. Letišti Opava-Kylešovice. 

Nabitý program odstartuje ve 14 hodin a nejen rockeři se můžou těšit například na Tublatanku, Progres 2, Traktor, Kiss Forever Band, Penzistor nebo Mantl. Nebude to ale jen o muzice. Pro rockery budou připraveny nejrůznější soutěže. Ve Fun zóně si mohou zkusit, jaké to je být sumo zápasníkem, naučit se hrát beer pong, nechat vzkaz na "Zdi rockerů", otestovat svou mušku v laserové střelnici nebo si mezi koncerty odpočinout u vodní dýmky v čajovně. Programem jako vždy provedou moderátoři Radia Čas Rock.

Posílena bude celá občerstvovací zóna. Kromě tradičních jídel mohou návštěvníci ochutnat živáňskou jehlu, maďarský guláš, několik druhů steaků, chilli con carne, pečená kolena a mnoho dalšího. Také letos budou na stáncích desítky různých druhů piva.

Další novinkou letošního ročníku bude stanové městečko v areálu U Chovatelů, kde bude i parkoviště pro motorkáře. Navíc se rádio bude snažit aktivně zapojit návštěvníky do minimalizace množství odpadů a jejich dopad na životní prostředí, a to prostřednictvím sběru kelímků za odměny. Za určitý počet kelímků dostanou návštěvníci pivo zdarma.

„Šatlava Rock na grilu bude pěkně žhavý fesťák! Těšíme se na všechny, kteří se s námi chystají oslavit narozeniny Radia Čas Rock, bude to stát za to,” dodal Jeřábek. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám