Hlavní obsah

Online s Bolkem Polívkou a jeho hosty: dcerou Annou Polívkovou a s klaunským duem Čeňkem a Břéťou

Novinky, Jaroslav Štěpaník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 17. dubna na facebooku Divadla Bolka Polívky a na Mall.tv přichází scéna populárního principála s další nabídkou inteligentního humoru. Pořad na optimistické vlně slibuje kvalitní dobrou zábavu i ledacos zajímavého.

Foto: Divadlo Bolka Polívky
Článek

Pravidelný program Bolek online je součástí série divadelních představení, koncertů a dalších kulturních akcí nazvaných #kulturažije, které je možno sledovat na www.mall.tv, v mobilní nebo Smart TV aplikaci internetové televize Mall.tv a také na Facebooku a YouTube Divadla Bolka Polívky.

Prožít podvečer ve společnosti Bolka Polívky a jeho hostů se nabízí v pátek 17. dubna od 18.15 hodin.

Bolkovo pozvání tentokrát přijali Michal Chovanec s Ondřejem Klíčem – klaunské duo Čeněk a Břéťa, jejichž sloganem je: „Chtěli být Laurelem a Hardym, ale zůstali Čeňkem a Břéťou.“ Oba jsou také aktéry úspěšné grotesky Letem sokolím z repertoáru Divadla Bolka Polívky a nástupci Barina a Frettiho v Manéži Bolka Polívky. Společně s nimi se na scéně objeví rovněž Bolkova dcera, herečka Anna Polívková.

Přízeň oblíbenému divadlu za současných mimořádných dní možno projevit nejen sledováním živého vysílání, ale také jakoukoliv finanční podporou na dárcovské platformě Donio.cz, kde má DBP svou vlastní sbírku – www.donio.cz/DivadloBolkaPolivky. A nově také zakoupením symbolické vstupenky na PŘEDSTAVENÍ O NIČEM na https://bit.ly/predstavenionicem.

Divadlo Bolka Polívky se zapojilo do celorepublikové akce na podporu kultury, která vznikla ve spolupráci prodejního systému GoOut a radní pro kulturu hl. města Prahy Hanou Třeštíkovou, jejímž cílem je podpořit nejen umělce, ale především zvukaře, osvětlovače, techniky a další divadelní personál, který ze dne na den ztratil možnost obvyklého finančního příjmu.

„Děkujeme za podporu. Věříme, že už brzy vám to všem vynahradíme!“ vzkazují z Divadla Bolka Polívky.

Reklama

Výběr článků

Načítám