Hlavní obsah

Olomoucké gymnázium pozvalo na den otevřených dveří i vánoční jarmark

Novinky, Petr Kameníček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V sobotu 29. listopadu proběhl den otevřených dveří na gymnáziu Čajkovského v Olomouci spojený s tradičním vánočním jarmarkem. Zájemci o studium si mohli prohlédnout odborné učebny i moderní sportovní areál Čajkarénu.

Foto: Petr Kameníček

Prodej výrobků studentů na vánočním jarmarku

Článek

Na vánoční jarmark připravili studenti pro návštěvníky řadu svých výrobků jako například svíčky, keramické výrobky, drobné šperky a podobně. Nechyběl ani bufet s punčem a dalšími vánočními dobrotami.

V jednotlivých učebnách byly připraveny nejrůznější ukázky výuky. V chemické laboratoři byly nachystány zajímavé pokusy jako faraonův had, v učebně biologie bylo možné zkoumat svět pod mikroskopem nebo ve fyzice skládat elektrické obvody.

Studenti prvního ročníku španělské bilingvy si připravili krátké divadelní představení Juan sin miedo ve španělštině s bohatým hudebním doprovodem.

Zpřístupněn byl rovněž moderní sportovní areál a sportovní hala Čajkaréna. Zájemci o studium se při dni otevřených dveří mohli seznámit se současnými studenty školy a vyučujícími a získat informace o jednotlivých typech studia (osmileté, šestileté bilingvní a čtyřleté).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám