Hlavní obsah

Olomoucké Gymnázium Čajkovského opět o trochu novější

Novinky, Petr Kameníček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomoucké Gymnázium Čajkovského využilo letní měsíce k další zásadní modernizaci, která byla tentokrát zaměřená na elektrorozvody. Díky řediteli Radku Čapkovi se tak celkové investice za jeho vedení přiblížily hranici 200 miliónů Kč.

Foto: Petr Kameníček
Článek

Staveniště, tak by se dala charakterizovat škola během letních prázdnin. Rekonstrukce a modernizace se týkala nových rozvodů elektřiny a radiátorů. Celkové náklady se vyšplhaly k 30 miliónům Kč. Studenti se však mohou těšit i na nové vymalování vnitřních prostor a rovněž několik rekonstruovaných učeben.

Letošní modernizace navazuje na předchozí investiční akce a plně zapadá do strategie rozvoje Gymnázia Čajkovského. V minulých letech škola získala nový sportovní areál s multifunkční halou Čajkaréna, došlo k zateplení budovy, výměně oken a opravě střechy.

Vedení školy v čele s ředitelem Mgr. Radkem Čapkou tak zajišťuje pro své studenty moderní výukové prostředí. Zároveň tak dochází k postupnému smazání dluhu, který se projevoval v zanedbaném stavu školy v minulém desetiletí. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám