Hlavní obsah

Oční centrum v Ostravě-Vítkovicích zmodernizovalo recepci

Novinky, Lucie Drahošová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oční centrum AGEL v Ostravě-Vítkovicích se může pochlubit estetickou i praktickou novinkou. V ambulantní části očního centra budovy B byla zrekonstruovaná recepce, která zajistí vyšší komfort pacientů a zlepší technické zázemí pro personál.

Foto: Lucie Drahošová
Článek

Modernizace recepce, která trvala 5 týdnů, přišla zhruba na 150 tisíc korun.

„Cílem rekonstrukce recepce bylo vytvořit moderní prostředí odpovídající současným trendům a požadavkům nejen na kvalitní péči pro pacienty, ale i ochraně osobních údajů,“ informovala obchodní a marketingová manažerka Očního centra AGEL Ing. Monika Durníková.

Nová recepce je nyní estetičtější v moderním šedo-zeleném designu. V rámci rekonstrukce byly kompletně za zcela nové vyměněny podlaha, omítky, pořízen nový nábytek, kartotéka i samotná stavba recepce, včetně orientačního značení.

„Pacienti si nyní mohou užívat příjemné prostředí a zdravotníci zase ocení modernější vybavení, které jim také usnadní práci s pacienty,“ uvedla Ing. Durníková s tím, že proškolený a vstřícný personál radí pacientům ohledně umístění ambulancí, kontaktů či provozní doby, zajišťuje objednávky a také podává pokyny ohledně ambulantního vyšetření.

Oční centrum AGEL navštěvuje týdně zhruba 200 pacientů. Objednat se lze na telefonním čísle recepce 595 633 342 nebo 595 633 344. „Novou recepci jsme teprve čerstvě otevřeli, přesto už máme několik pozitivních ohlasů od pacientů, kteří k nám chodí opakovaně,“ dodala obchodní manažerka.

Reklama

Výběr článků

Načítám