Hlavní obsah

Oblíbený ples města Jemnice klepe na dveře

Novinky, Jirka Prokeš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Město Jemnice jako organizátor pořádá již 12. Městský ples, který se uskuteční v pátek 30. ledna ve společenském sále Kulturního domu v Jemnici. V posledních letech se ples těší čím dál větší oblibě.

Foto: Jirka Prokeš

12. Městský ples vypukne v pátek 20. ledna 2015 v KD Jemnice

Článek

Návštěvníci plesu se i letos mohou těšit na bohatý program. K tanci a poslechu bude hrát skupina Genetic. Jemnické mažoretky při DDM v Jemnici se tentokrát představí se svítícími hůlkami.

„Snažili jsme se sestavit program plesu tak, aby jeho návštěvníci zažili něco nového, něco, co tu ještě nebylo,” uvedla kulturní pracovnice Dana Babišová.

Hosté plesu se mohou těšit na barevnou laser show, kterou zajišťuje LASER SHOW Production. Paprsky, hladiny, tunely a nejrůznější 3D efekty a abstraktní tvary navodí nezapomenutelnou atmosféru.

Na plese bude v místním baru zajištěno bohaté občerstvení. V nabídce bude několik druhů pokrmů a široký výběr alkoholických i nealkoholických nápojů. Samozřejmostí jsou kvalitní vína. Pro letošek to budou vybraná vína od českých vinařů.

„V posledních letech se ples těší čím dál větší oblibě, o čemž svědčí počet návštěvníků. Kapacita sálu je omezena, proto po vyprodání vstupenek bude hlavní vchod uzamčen a nebudou vpouštěni žádní další návštěvníci,” dodala Babišová.

Předprodej vstupenek zajišťuje Turistické informační centrum v Jemnici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám