Hlavní obsah

O prázdninách na Statku Bernard vystoupí Ivan Mládek a Žalman

Novinky, Milan Hloušek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva koncerty pod otevřeným nebem připravuje na období letní sezóny Statek Bernard v Královském Poříčí. Jako první za svými fanoušky přijede v pátek 21. července oblíbený muzikant Ivan Mládek se svým Banjo Bandem. V druhé půlce prázdnin pak publikum potěší folková legenda Pavel Žalman Lohonka.

Foto: Statek Bernard

Ivan Mládek přiveze do Královského Poříčí show plnou legrace a dobré muziky.

Článek

Ivan Mládek přiveze na Statek Bernard nezapomenutelné hitovky a spoustu legrace. „Dadaistické monology, vtipné scénky a anekdoty budou střídat známé písničky s chytlavými melodiemi, jako jsou Jožin z bažin, Medvědi nevědí nebo Dáša Nováková. To vše v podání skvěle sehraného Banjo Bandu,“ přiblížila náladu chystaného koncertu Romana Vlková, organizátorka kulturních akcí na Statku Bernard. „Přijďte se pobavit a zasmát na této show plné originálního humoru. Určitě nebudete litovat.“

Zhruba o měsíc později, konkrétně v pátek 18. srpna, zazní na nádvoří Statku Bernard léty prověřená muzika, romantika táborových ohňů a poezie s kytarou. „Legendární písničkář a folková stálice Pavel Žalman Lohonka je na scéně již téměř padesát let a jeho skladby neztratily nic ze své opravdovosti a síly,“ poznamenala Romana Vlková.

V loňském roce Žalman oslavil 70. narozeniny, s kapelou vydal nové album Cestující muž a také knihu s názvem 70 jar písní a povídání. Na chystaném vystoupení v Královském Poříčí tak zazní nejen dobře známé šlágry, ale i nové písničky. 

Oba páteční koncerty pod širým nebem začínají v 19 hodin.

Vstupenky je možné zakoupit v Infocentru na Statku Bernard od úterý do neděle v době od 9 do 18 hodin. Bližší informace o koncertech lze získat u Romany Vlkové na telefonu 608 434 490.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám