Hlavní obsah

Novinky a trendy v péči o zdraví a krásu opět v Pardubicích

Novinky, Adéla Trávníčková

V pátek a sobotu 14. a 15. října proběhne v kongresovém centru ve 3. patře Paláce Pardubice další ročník akce s názvem Festival zdraví, krásy, pohybu.

Foto: Adéla Trávníčková

Festival zdraví, krásy, pohybu

Článek

Proč si festival nenechat ujít a co na něm uvidíte, vyzkoušíte? Jak sám název napovídá, zaměření na lidské zdraví a péči o něj tvoří jednu část této ojedinělé akce. Na festivalu si můžete nechat vyšetřit oči na špičkových přístrojích pardubické oční kliniky, změřit krevní tlak a nechat se zvážit a zjistit procento svalové a tukové hmoty v těle. Odborníci také hned poradí, co výsledky znamenají a jak s nimi dále pracovat.

„Letos máme hned několik novinek, první novinkou je vyšetřování křečových žil a metliček včetně poradenství cévního lékaře, další zajímavostí je také přítomnost psychoterapeuta a mentálního trenéra, který zájemcům změří hladinu stresu v těle a poradí, jak pracovat s emocemi, které ovlivňují naše zdraví, nebo provede teplotní sken těla, čímž odhalí i jemné nerovnováhy ve vašem těle i zdraví,” informovala Stanislava Švachulová z pořadatelské agentury.

Na festivalu můžete také využít nutriční poradenství pro zdravé hubnutí a stravování, konzultovat dentální hygienu nebo stav vašich zubů přímo se speciality zubní kliniky, v pátek můžete zjistit a nechat si změřit alergické reakce a řešit problémy se závislostí například na tabáku či kofeinu. Vyzkoušíte si thajskou masáž šíje, ochutnáte japonské potraviny či raw stravu.

Dámy jistě potěší přítomnost kosmetiček a vizážistek, které budou připraveny konzultovat váš stav pleti a její problémy. Příjemným zpestřením pro každou ženu je také možnost nechat se nalíčit od profesionálů a oživit svou každodenní vizáž. Vrcholem festivalu bude opět sobotní autorská módní přehlídka dámské módy Ilony Donátové.

„Celý festival také v pátek i v sobotu doprovází zajímavý program v podobě přednášek nebo ukázek cvičení. Pro návštěvníky festivalu jsou připraveny také dvě hlavní ceny, a to relaxační wellness pobyt pro dvě osoby v lázních a opravdu hodnotný balíček kosmetiky. Stačí jen přijít a užít si festival se vším všudy,” dodala Stanislava Švachulová .

Reklama

Výběr článků

Načítám