Hlavní obsah

Nového Hobita uvedou v Karviné mimo jiné i ve vyšším snímkování

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Hobit: Bitva pěti armád - tak se jmenuje třetí a zároveň poslední díl oblíbené hobití trilogie od režiséra Petera Jacksona, který vstoupí do českých kin v premiéře o půlnoci z 10. na 11. prosince. Dobrodružství Bilbo Pytlíka se uzavírá a karvinští diváci mohou být hned v několika verzích u toho.

Foto: Warner Bros
Článek

Největší karvinské kino Centrum je momentálně v rekonstrukci a zastupuje jej menší kino EX v Městském domě kultury s kapacitou 87 míst (malý sál) a stejně kvalitní technikou i osmikanálovým zvukem. Právě zde půlnoční premiéra ve 2D a s českých dabingem proběhne.

Vedení kina proto doporučuje včas rezervovat lístky, které budou v prodeji od pondělí 24. listopadu od 7 hodin na pokladně MěDK a o hodinu později pak také na internetových stránkách kina.

Jelikož se do Městského domu kultury podařilo úspěšně přemístit techniku z rekonstruovaného kina Centrum, bude nový Hobit promítán i ve 3D a 3D HFR (dvojnásobné snímkování obrazu). Tyto dvě zmíněné verze budou ovšem promítány ve velkém sále s kapacitou 406 míst a jistě potěší i verze s titulky.

Podrobné rozpisy všech promítaných verzí včetně vstupného jsou zveřejněny na internetových stránkách kina.

Reklama

Výběr článků

Načítám