Hlavní obsah

Nejdelší cyklistický podnik v Česku: extrémní závod i jízda dobré vůle

Novinky, Ivana Borovková

Přijďte v sobotu 3. srpna na pražskou Kampu a zažijte radost z oslavy, zábavu a koncerty kapel k zakončení nejdelšího cyklo podniku v Česku.

Foto: Ivana Borovková

Zdravotně postižení sportovci se aktivně zapojují

Článek

Handy cyklo maraton, který je unikátní svým aktivním zapojením zdravotně postižených sportovců, se letos koná již posedmé. Bude to oslava cyklopoutě dobré vůle, ale i neskutečných sportovních výkonů.

Účastníci etapového závodu na kolech, který začíná 30. července v Praze, musí v časovém limitu 111 hodin ujet trať dlouhou 2222 km. Jednotlivé týmy jsou sestaveny tak, aby jejich součástí byl alespoň jeden člověk s jakýmkoli druhem postižení.

Při Handy cyklo maratonu nejde o závod v pravém slova smyslu, jde hlavně o radost. O radost ze sportu, z nezapomenutelných chvil s kamarády… Sport je pro všechny. Akci organizuje Cesta za snem.

A co vás všechno v parku Kampě čeká? Super program pro všechny věkové kategorie, soutěže, exhibice, atrakce pro děti i dospělé. Hlavním bodem je oficiální ceremoniál Metrostav handy cyklo maraton 2019 a vyhlášení výsledků, předávání medailí a několik velkých překvapení.

Akce začíná ve 14 hodin, bude zde i stánek Asekol s hrou Kam s tím, ve které je možno si procvičit znalosti o třídění starého elektra. Od osmi večer pak pokračuje velká Rock´N´Roll party s Českou kapelou v oboru s dechovým orchestrem The Beautifuls & Blue Orchestra. Vstup zdarma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám