Hlavní obsah

Na první pohled se zdálo, že do Prahy přiletěla britská královna

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Do Prahy přiletěla britská královna Alžběta II., tedy přesněji řečeno její nejvěrohodnější kopie Veličenstvo Mary Reynoldsová.

Foto: Petr Mráček

Mary Reynolds s pořadatelem soutěže Davidem Novotným

Článek

Mary Reynoldsová se setkala dnes v pražském hotelu Majestic s novináři. A setkání to bylo opravdu královské. Policejní ochrana, osobní strážci jsou součástí doprovodu. Před dvojnicí musíte udělat pukrle nebo políbit ruku. Mary Reynoldsová je v České republice úplně poprvé. Prohlídku Prahy si plánuje na dnešní večer.

Mary Reynoldsová patří v Anglii k vyhledávaným celebritám. Dostává spoustu pozvánek na různé společenské akce a tak si právem vybírá ty nejzajímavější. Při svých cestách navštívila například Island, Čínu, Rakousko a další země, kde reprezentovala samotnou královnu Alžbětu II. Setkala se také s řadou politických špiček po celém světě. S Alžbětou II. se skutečně zná. V loňském roce se zúčastnila oslav jejích šedesáti let na trůnu.

V pátek Mary Reynoldsová odjíždí do Náchoda, kde zasedne v porotě soutěže mužské krásy Muž roku 2013. Navíc se v Nachodě chystá velké přivítání a vše jako u Jejího Veličenstva musí být podle protokolu. V závěru soutěže bude pak dekorovat letošního Muže roku. „Mary se na návštěvu České republiky moc těší. Je poctěna tím, že může usednout v porotě soutěže Muž roku," řekl hlavní manažer velké hvězdy anglického showbyznysu Mike Costello.

Jak organizátor soutěže David Novotný prozradil, bylo jednání složité a musel splnit spousty požadavků, aby tato velice oblíbená dvojnice přiletěla. Například snídaně a večeře jí budou donášeny na pokoj, aby nebyla rušena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám