Hlavní obsah

Na open-air festivalu Kromfest 2017 vystoupí řada kapel, také populární Slza

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Po úspěšném prvním ročníku hudebního open-air letního festivalu pro celou rodinu Kromfest přichází již druhý ročník, který se letos uskuteční v sobotu 15. července od 12 hodin opět na Pionýrské louce u Podzámecké zahrady v Kroměříži.

Foto: archiv autora

Na Kromfestu 2017 vystoupí i dvojice Slza.

Článek

V rámci letošního programu Kromfestu 2017, který tradičně připravil Dům kultury v Kroměříži, vystoupí kapely Rozvětvení Veroniky Stříbrné, Los Perdidos, Lenka Dusilová s kapelou, poprockový písničkář Voxel, rocková skupina Zrní, formace Gipsy.cz a po vyprodaném turné v roce 2016 i velký tahák letních festivalů – dvojice Slza poprockových zpěváků Petra Lexy a Lukáše Bundila s doprovodnou kapelou.

Návštěvníci Kromfestu 2017 se mohu těšit i na bohatý doprovodný program pro děti i dospělé - skákací atrakce, pohybové hry, tvořivé dílničky. Akce je pro všechny věkové skupiny, rodiny s dětmi jsou zvláště vítány.

Vstupenky jsou ve všech pokladnách Domu kultury v Kroměříži a on-line, děti do šesti let se dostanou na Kromfest zdarma.

Reklama

Výběr článků

Načítám