Hlavní obsah

Na návštěvníky budou u kláštera čekat jarní trhy i pálení čarodějnic

Novinky, Jaroslav Duffek

Jarní břevnovské trhy s pálením čarodějnic se uskuteční 30. dubna od 16 hodin u Břevnovského kláštera v Praze. Občerstvení bude otevřeno již od 13 hodin. Na akci se zájemci dostanou tramvajemi číslo 22 a 25 do stanice Břevnovský klášter.

Foto: Jaroslav Duffek
Článek

Pro návštěvníky budou mj. k dispozici stánky řemeslníků, farmářů, uzenin, vína, domácí čokolády. Pro labužníky budou připraveny k občerstvení kvalitní české uzeniny z masa, bramborové spirálky a další pochoutky. K napití poslouží několik druhů točených piv, pro děti budou přichystány limonády.

Po celou dobu bude možné posedět ve velkém stanu. Pro všechny, kdo si chtějí opéct něco na ohníčku, budou k zakoupení pravé české špekáčky. O ohně se bude starat skautský oddíl Jeleni.

Program:

13.00 otevření občerstvení

16.00 otevření tržiště

17.00 zapálení ohníčků na opékání

19.00 zapálení hlavní hranice a upálení čarodějnic

19.00 - 01.00 hraje k tanci a poslechu hudební skupina Bonus. Všechny věkové skupiny si najdou to svoje. Hrát se budou dechovky, pop, country ale i rock.

Pro děti je objednán skákací hrad, nafukovací skluzavky, malování na obličej a proběhne i soutěž masek čarodějnic a čarodějů. O půlnoci se zamilovaní mohou líbat pod rozkvetlým stromem.

Vstup na akci je po celou dobu zdarma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám