Hlavní obsah

Na hlavě punčochu, na těle tanga a podvazky, ukájel se v hospodě

Novinky, Vratislav Konečný

Patrně za půlnoční zjevení musel považovat vyhastrošeného onanistu host restaurace, když na něho narazil. Nejednalo se ale o místního ducha, to jen duševně nemocný muž konal, co se mu právě honilo v hlavě. Soud ale pro něho moc pochopení mít nebude.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

„Berounští kriminalisté obvinili 45letého muže z trestného činu výtržnictví, kterého se dopustil tím, že 30. července v době od·00:00·hodin do·00:20·hodin v jedné obci na Berounsku v chodbě restauračního zařízení, otočen do sálu, kde seděli lidé, oblečen pouze v červených tangách, tmavých punčochách s černými podvazky, na nohou bílé tenisky a na hlavě nataženou černou silonovou punčochu, držel v ruce svůj pohlavní úd a masturboval. Po vyrušení jednoho z přicházejících hostů z místa utekl,” informovala mluvčí Policie ČR Beroun Marcela Pučelíková.

Muž byl již v minulosti za obdobné jednání pravomocně odsouzen v roce 2014, byl uznán vinným ze spáchání přečinu výtržnictví. S ohledem na jeho psychický stav mu  soud uložil ochranné léčení psychiatrické, se zaměřením sexuologickým, které mělo být vykonáváno ambulantní formou.

Reklama

Výběr článků

Načítám