Hlavní obsah

Na diskotéku šel mladík bez tanečnice, ale s granátem

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bude to bomba, usoudil zřejmě dvacetiletý mládenec, který si v neděli do tanečního klubu ve Zlíně přinesl granát. Bdělá ochranka ale neměla pro jeho žert pochopení a ihned povolala policii. Granát pyrotechnik prohlásil za neškodný, pro dvě stovky lidí zábava ale skončila. Mladíka čeká vysvětlování.

Foto: PČR

Ilustrační foto

Článek

Na počátku byl spor mezi ochrankou klubu a dvacetiletým mladíkem z Otrokovic. V jeho batohu totiž muži, dohlížející na pořádek, našli granát.  Neváhali a okamžitě kontaktovali policii.

Na místo vyjely hlídky, kriminalisté, kynolog se psem a pyrotechnik. Jelikož nebylo jasné, jestli je granát funkční, policisté ukončili produkci a evakuovali asi dvě stovky hostů.

"Pyrotechnik naštěstí zjistil, že byť se jedná o pravý granát, nebezpečný není. Byl bez rozbušky i trhaviny," konstatoval Petr Jaroš z Policie Zlín.

Vyšetřování incidentu nadále pokračuje, probíhají výslechy svědků a přítomnost granátu ve svém batohu bude vysvětlovat i mladý muž.

Reklama

Výběr článků

Načítám