Hlavní obsah

Na Basinfirefestu 2011 ve Spáleném Poříčí zahrají ILL NIÑO a SODOM

Novinky, Petr Štrympl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší hudební festival západních čech Basinfirefest 2011 na Plzeňsku dodržuje slib a dnes zveřejňuje dva zahraniční headlinery letošního ročníku. Metaloví fanoušci se mohou těšit na energické americké nu-metalisty ILL NIÑO a německou thrashmetalovou smečku SODOM.

Foto: archiv

logo

Článek

K dalším čerstvě potvrzeným kapelám patří španělská úderka VITA IMANA, němeční LORD OF THE LOST a ze Švédska dorazí progressive metaloví MANIMAL.

Z českých a slovenských hudebních luhů a hájů se o víkendu 1. až 3. července můžeme těšit na kapely Mandrage, Pipes and Pints, Rybičky 48 a slovenské party The Paranoid a Brainscan.

Z již dříve potvrzených tuzemských kapel vybírám namátkou: Citron, Dark Gamballe, Doga, Dogmen, Locomotive, Škwor, Törr, Totální nasazení, Visací zámek či Wohnout. A brzy se můžeme těšit na další zvučná jména, jak českých, tak hlavně zahraničních kapel.

A ještě něco pro příznivce stylů punk a ska!  Příznivci těchto žánrů mohou psát na e-mail basinfirefest@basinfirefest.cz tři domácí kapely od každého zmíněného žánru, které by rádi viděli na Basinfirefestu 2011.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám