Hlavní obsah

Muž volal policii kvůli špatnému salátu

Novinky, Pavel Jaňurek

Občas se strážníci v Karviné setkávají s kuriózními případy či se zákroky vyvolávajícími úsměv na tváři. Na ten, který se stal o uplynulém víkendu, však určitě jen tak nezapomenou.

Foto: Pavel Jaňurek

Ilustrační fotgrafie

Článek

Zvláštní případ se odehrál krátce po půl čtvrté ráno v neděli 26. června v restauraci Hrádek v Karviné-Novém Městě. Zákazník volal na linku tísňového volání, že potřebuje pomoc strážníků, jelikož mu obsluha jmenovaného podniku činí jakési příkoří.

Strážníci, kteří dorazili na místo, byli podnapilým mužem vyrozuměni, že si objednal hamburger a ten i dostal. Pohoršoval se však nad tím, že s jiným salátem, než by si přál, aby odpovídal jeho chuti.

"Strážníci se snažili situaci řešit nejprve smírem a dohodou mezi stranami sporu, když zákazník na toto nechtěl přistoupit, poučili jej o možnosti řešení v rámci občansko právního sporu," sdělil Bc. Václav Ožana, zástupce ředitele Městské policie v Karviné.

Ani na to však muž přistoupit nechtěl a odmítl si převzít zjištěné informace k jeho zahájení. "Na závěr „salátového případu“ prohlásil, že si bude stěžovat také na strážníky. Dosud však jeho stížnost nedorazila," dodal Ožana.

Reklama

Výběr článků

Načítám