Hlavní obsah

Mostecká Kristina Kozempelová vybojovala na MČR U15 v badmintonu dvě stříbra

Novinky, Martin Kučera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Karlových Varech se o víkendu 10. a 11. listopadu uskutečnilo bezchybně zorganizované mistrovství ČR starších žáků (U15) v badmintonu. Ve startovním poli měl BK TJ Baník Most sice jen jediného zástupce, Kristinu Kozempelovou, o to větší pak byla radost z výsledků.

Foto: BK Baník Most

Kristina Kozempelová na MČR v Karlových Varech

Článek

Do smíšené čtyřhry nastoupila mostecká hráčka s Matějem Rzeplinskim (TJ Slavoj Český Těšín) a turnajovým pavoukem se tato dvojice probojovala až do finále, v němž podlehla dvojici Šulc – Šilhavá.

Druhé stříbro Kristina Kozempelová přidala ve dvouhře, do níž nastoupila jako nenasazená. Po třech vítězných zápasech zvládla i velké drama v semifinále proti Metzové 2:1 na sety, ve třetím setu 22:20. Až ve finále byla lepší rychnovská Petra Maixnerová.

Hned o následujícím víkendu bude mít Baník Most zastoupení i na mistrovství ČR U13 v Českém Krumlově a to díky Tereze Grznárové, která si postup do turnaje vybojovala na oblastním přeboru v Liberci.

Badmintonový klub TJ Baník Most má dlouhou a bohatou historii, byl založen již v roce 1965. I po více než padesáti letech klub stále vychovává úspěšné sportovce.

Informace o badmintonovém klubu Baník Most najdou zájemci na webových stránkách www.badminton-most.cz .

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám