Hlavní obsah

MMA: Pás pro šampionku GCF je již v České republice

Novinky, Jitka Doubravová

Mistrovský pás, o který se bude bojovat v rámci příbramského GCF 34 Back in the Fight, je již v České republice. Pás, který dostane historicky první šampionka v MMA v naší zemi, musel totiž dorazit dlouhou cestu, než se dostal do sídla organizace GCF.

Foto: Jitka Doubravová
Článek

„Jako jedni z mála, a možná dokonce jediní u nás, ho necháváme vyrábět v USA,“ okomentoval původ nejvyššího ocenění zápasníka prezident GCF Michal Hamršmíd.

Pás bude patřit vítězce hlavního zápasu Back in the Fight 5. V něm se střetne domácí hvězda Lucie Pudilová a Maďarka Melinda Fabián. „Objednáváme ho již tři měsíce před akcí, vše musí být, jak má být. Je to přeci jen pro opravdu pár vyvolených, tak to musí mít úroveň,“ dodal Hamršmíd.

Souboj o symbol šampiona organizace GCF, jenž má doma např. Jiří „Denisa“ Procházka, nebo aktuálně jediný český zástupce v prestižní UCF, Karlos „Terminátor“ Vémola, proběhne 25. března v příbramské sportovní hale. Vstupenky jsou v předprodeji ve všech pobočkách DAMI, na recepci hotelu Belvedere, ve sportbaru TIPGAMES a nebo v síti Ticketstream.

Reklama

Výběr článků

Načítám