Hlavní obsah

Mladá dívka z Koryčan je "Miss Praha 2010 Open"

Novinky, Zdeněk Horenský

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Miss Praha Open je již nedílnou součástí světa modelingu. Soutěž je určena všem dívkám, které ke dni finále dovrší šestnácti let.

Foto: Zdeněk Horenský
Článek

I když Miss Praha Open nese název hlavního města České republiky, není místo pobytu ani místo narození pro účast rozhodující. Přihlásit se mohly všechny dívky, jež splnily věkovou podmínku. Jednou z nich byla i Denisa Domanská z Koryčan.

V sobotu 6. listopadu 2010 byla ve velkém sále pražského paláce Žofín zvolena Miss Praha 2010 Open v pořadí již jedenáctá. Stala se jí právě Denisa Domanská z Koryčan, osmnáctiletá studentka gymnázia v Kyjově. Nezvítězila jenom u odborné poroty, ale zároveň získala i titul Miss Internet. Hlasovalo pro ni bezmála dva a půl tisíce uživatelů internetu, kdy z jedné mailové adresy se počítal pouze jeden hlas.

Z finálového večera potom zaslouženě odjela ve fungl novém nablýskaném Peugeotu. Téměř hodinový pořad o Miss Praha 2010 Open bylo možno sledovat v televizi v pondělí 22. listopadu na „Óčku“.

Reklama

Výběr článků

Načítám