Hlavní obsah

Miloše Zemana přišlo v Českých Budějovicích podpořit na pět stovek příznivců

Novinky, Martin Smrček

Kandidát na prezidenta Miloš Zeman (SPOZ) přijel v pátek 30. listopadu do Českých Budějovic. Doprovázel ho známý jazzový a swingový zpěvák Ladislav Kerndl.

Foto: archív SPOZ

Miloš Zeman na hrad

Článek

Na setkání, které se uskutečnilo pod širým nebem za nepříznivého počasí, dorazilo podle slov týmu Miloše Zemana na pět stovek příznivců. "Setkání hodnotíme jako vydařené, i přestože na začátku nám spadlo několik sněhových vloček," dodal jeden z pořadatelů.

Setkání začalo úderem 16. hodiny, kdy vystoupil s několika písněmi Laďa Kerndl. Poté před diváky přišel neprůstřelný muž jménem Miloš Zeman, neboť jak uvedl v úvodní řeči: "Mám kvalitní zimní kabát, takže ani kuličková zbraň mě nezraní," zavtipkoval.

Po úvodní řeči nechal prostor k vyjádření dotazů občanů, kteří dorazili na Lannovou třídu. Jak Miloš Zeman uvedl: "Neberte to jako korupci, ale jelikož na každé podobné akci se setkávám ostychem občanů, tak jsem se rozhodl vás motivovat novou knihou, která mi vyšla teprve před měsícem. Prvních deset tázajících občanů obdrží knihu jako pozornost," dodal Miloš Zeman.

Dotazy se týkaly nejen o zadluženosti našeho státu, ale i o ústavních soudcích či o Šumavě.

Na akci zazpívala i Tereza Kerndlová. Po skončení setkání probíhala autogramiáda kandidáta Miloše Zemana - podepisoval fotografie, které občané dostali zdarma, a knihy, které mohli si zakoupit u asistentů. Setkání skončilo kolem 18. hodiny.

Reklama

Výběr článků

Načítám