Hlavní obsah

Mikuláš se svou družinou dorazí i na zlínský zámek. Ztvární ho sám zámecký pán

Novinky, Jana Kubáčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velký úspěch slavil Mikuláš v podání známého zlínského herce a moderátora Martina Pášmy už vloni. Tento zámecký pán, neboli současný ředitel zlínského zámku, dorazí s čertem i andělem do zdejší kavárny v úterý 5. prosince odpoledne.

Foto: archiv Kafé zámek

Známá trojice dorazí na zámek v 16.30.

Článek

„Vím o tobě Honzíku, že máš rád vláčky. A taky že jsi skoro nezlobil, jen včera jsi nechtěl mamince pomoci sklidit ze stolu,” promlouvá mírným hlasem k chlapci svatý muž. Asi tušíte, že tohle setkání je skvěle připraveno. V kavárně si předem zarezervujete balíček pro dítko a ponecháte nějaké ty podrobnosti o vaší ratolesti. Je to takový "Mikuláš na klíč".

„Minule tady byla skvělá atmosféra. Děti byly nadšené, rodiče si pochvalovali kromě kávy i to, že zážitek ani dobroty nemuseli zařizovat. Martin je navíc skvělý Mikuláš a s dětmi to umí,” říká Miroslav Kupský, provozovatel Kafé zámek.

Mikulášská nadílka odstartuje druhý ročník Zámeckého Adventu v prostorách kavárny. Děti potěší vánočně zdobený dětský koutek s aktivitami - například chytání vánočních kapříků, malování sněhuláků, či focení "s vánočním sobem". Ve vybrané termíny pak speciální tvořivé dílničky zdobení perníčku pro děti, vánoční hudební workshop pro rodiče s dětmi s názvem "Muzihrátky zpívají koledy" a tvořivý baťovský workshop pro děti a Nadací Tomáše Bati.   

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám