Hlavní obsah

Mezinárodní veletrh cestovního ruchu Holiday World už ve čtvrtek otevře své brány

Novinky, Jiří Cysař

Mezinárodní veletrh cestovního ruchu Holiday World je nejvýznamnější akcí svého druhu nejen v České republice, ale i v regionu střední Evropy. V letošním se bude konat 23. ročník, který proběhne ve dnech 20. až 23. února v areálu holešovického Výstaviště v Praze.

Foto: Archiv pořadatele

Egypt

Článek

Holiday World se uskuteční společně s 8. ročníkem gastronomického veletrhu Top Gastro & Hotel a s 19. ročníkem veletrhu golfového vybavení a turistiky v České republice Golf Show.

Na jednom jediném místě můžete procestovat téměř celý svět. Na trojlístku veletrhů se představí více než 800 vystavovatelů z 50 zemí. Pořadatelská Incheba Praha očekává 35 tisíc návštěvníků. Ani letos nebude chybět oblíbený cestovatelský festival WorldFilm či Expediční kamera.

V rámci jedné zakoupené vstupenky na Holiday World lze navštívit souběžné veletrhy Top Gastro & Hotel a Golf Show a již zmíněnou přehlídku filmů z produkce WordFilmu a Expediční kamer.

Od čtvrtka se může odborná veřejnost přijít podívat na Holešovické výstaviště na prezentaci našich krajů a také zemí z Evropy i celého světa. A také pátek je zaměřen na odborníky, avšak již od soboty mohou návštěvníci přijít zhlédnout svou oblíbenou výstavu - loňský ročník navštívilo více než třicet tisíc zájemců. Brány se v sobotu i v neděli otevírají v devět ráno.

Partnerskou zemí letošního ročníku je Maroko

Marocké království je pro rok 2014 partnerskou zemí veletrhu Holiday World. Maroko se bude prezentovat na ploše 150 metrů čtverečních originálním stánkem a zajímavým programem.

Stánek bude možné vidět v exkluzivní střední hale Průmyslového paláce a bude zde patřit k jasné dominantě, kde návštěvníci zažijí nejen hudební, ale i drobné kulinářské nebo kaligrafické představení této severoafrické země. Maroko mimo jiné využije prezentace na Holiday Worldu k představení nové letecké linky spojující obě naše země.

Soutěž pro návštěvníky

Organizátoři opět ve spolupráci s cestovními kancelářemi přichystali pro návštěvníky unikátní soutěž. Mnozí z vás tak mohou přímo na místě vyhrát dovolenou snů. Každý den se budou losovat před zraky návštěvníků slevové kupóny v celkové hodnotě 1 milión korun pod názvem Zájezdy za milión.

České regiony v plné síle

Návštěvníci veletrhu budou moci prostřednictvím expozic téměř všech krajů České republiky procestovat celou naši zemi a získat zajímavé tipy na svoji příští dovolenou nebo výlety a možnosti trávení volného času.

Mezi největší vystavovatele se řadí Jihočeská centrála cestovního ruchu, Ústecký a Liberecký kraj. Vystavovatelé připravují na svých stáncích taneční přehlídky, ochutnávky místních specialit, ukázky historických stylů v oblékání atd.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám