Hlavní obsah

Měla vysvětlit jízdu v opilosti, na služebnu dorazila v autě a nadýchala 4,39 promile

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Kuriózní případ řešili v minulých dnech znojemští policisté. V neděli zastavili vůz, za jehož volantem seděla opilá mladá žena. Pozvali ji k výslechu na druhý den a nestačili se divit. Dáma opět přijela v autě a v dechu měla přes čtyři promile, dvakrát tolik, co předchozí den.

Foto: PČR

Ilustrační foto

Článek

Ženu v osobním autě zastavili policisté při běžné kontrole v neděli odpoledne mezi Hodonicemi a Krhovicemi. "Vyšlo najevo, že je značně posilněna alkoholem, nadýchala 2,18 promile," popsala počátek příběhu policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová.

Řidičský průkaz jí policisté nezadrželi, zřejmě pro jistotu ho u sebe vůbec neměla. Zakázali jí ale další jízdu a nařídili, aby se dostavila v pondělí na policejní služebnu do Znojma.

Mladá dáma se opravdu druhý den před devátou ráno dostavila i s řidičákem v ruce. Policisté ale nevěřili vlastním očím a její drzosti. Nejenže přijela opět autem, v dechu ale měla 4,39 promile.

Řidičák mladá kaskadérka zřejmě dlouho neuvidí. Navíc bude obviněna z ohrožení pod vlivem návykové látky, za což jí hrozí až rok odnětí svobody, peněžitý trest a zákaz činnosti.  

Reklama

Výběr článků

Načítám